Conacul Zăiceşti

Seara dintre ani la restaurant Conacul Zăiceşti Botoşani

Ciocnind pentru zile bune şi noroc, împărtăşind bucurii, gusturi şi ritmuri autentice! Astfel îi va găsi noaptea de Anul Nou pe cei care au decis să petreacă şi anul acesta la singurul restaurant din judeţul Botoșani cu o valoare arhitecturală unică, Conacul Zăiceşti.

Puţin mai este până la cea mai frumoasă sărbătoare a anului, iar pentru cei de la conac, a devenit o tradiție ca în fiecare an să organizeze petrecerea de revelion.

Toate locurile au fost ocupate încă din luna noiembrie, de către cei care au ales să pășească în noul an la Conacul Zăiceşti.
Aceştia vor fi răsfăţaţi cu cele mai nobile bucate, preparate cu mult har şi pasiune, de aici şi complexitatea meniului şi originalitatea pieselor din meniu. Pe lângă aperitivul de o diversitate îmbietoare, invitaţii vor mai putea servi: piept de raţă în sos de fructe de pădure însoţit de sparanghel sote, somon în crustă de verdeţuri şi sos de butter-lemon, garnisit cu orez sălbatic, vită cu sos brun şi cartofi parizieni. Din lista meniului nu vor lipsi deserturile, cozonacul de casă, fructele exotice şi băuturile fine.

Vor ţine oaspeţii veseli şi uniţi la dans, membrii trupei Syncron Band şi invitaţii speciali ai serii: maestrul Ion Paladi, Iustina Irimia şi Ansamblul de datini și obiceiuri de la Vorona.

În perioada sărbătorilor de iarnă, restaurant Conacul Zăiceşti pune la dispoziţia clienţilor prin serviciul de catering, preparate tradiţionale şi delicioase. Printre bunătățile de la conac se regăsesc: platouri aperitiv, salata de boeuf, chifteluţe marinate, sărmăluţe, răcituri, pâine de casă și alte produse specifice acestei perioade. Comenzile se pot face la numărul de contact 0755 400 207.

Oferte speciale si evenimente

8 martie 2019
Valentine’s Day 2019
Revelion 2019 la Conac